marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Liberalii din Baia Mare, supărați pe primărie, susțin că afectează grav interesele băimărenilor

”Primăria Baia Mare acționează împotriva propriilor cetățeni”, spun liberalii din Baia Mare într-un comunicat de presă. PNL susține că astăzi,  la propunerea viceprimarului cu atribuții de primar, Doru Dăncuș, a fost votat, de către consilierii ghidați doar de propriile interese, un proiect care afectează interesele băimărenilor și viitorul orașului.

Este vorba de Planul Urbanistic Zonal “Stadion Atletism Baia Mare”, prin care se dă liber la construirea unor blocuri cu înălțime de până la 9 etaje în zona Sălii Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare. 

„Este regretabil că interesele financiare, de conjunctură, prevalează în fața intereselor băimărenilor. Cetățenii trebuie să știe că dl. Doru Dăncus, acționează fără să îi pese de interesele cetățenilor și de dezvoltarea orașului. Dezvoltarea municipiului  Baia Mare înseamnă și investiții în educație și în sănătatea copiilor noștri, nu doar investiții imobiliare, blocuri noi în putinele spații verzi rămase în oraș. Infrastructura sportivă din zona Sălii Sporturilor va fi afectată în mod direct de viitoarele construcții aprobate prin Planul Urbanistic Zonal votat astăzi în Consiliul Local. Două imobile ar urma sa fie ridicate in colțul terenului de antrenament  rugby, respectiv  al stadionului de  atletism, și două blocuri de câte 9 etaje pe suprafața dintre Sala polivalentă Lascăr Pană și Hotel Sport, respectiv între bazinul olimpic de înot și stadionul de atletism, terenul de rugby, afectând orice șansă de dezvoltare și modernizare a infrastructurii sportive din orașul nostru. Dacă luăm șansa copiilor noștri de a practica un sport, să nu ne întrebăm de ce tinerii nu rămân în orașul nostru, de ce nu își cresc copiii aici”, afirmă președintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota. 

”Nu pot să nu remarc ipocrizia consilierului local Mircea Cirt, care vorbește de  copii, de viitorul Băii Mari, iar prin votul său nu face altceva decât să amputeze viitorul orașului nostru și să afecteze interesele copiilor noștri. Băimărenii știu să facă diferența între vorbe și fapte și am certitudinea că îi vor sancționa pe toți cei care astăzi  acționează împotriva intereselor lor”, a mai precizat președintele PNL Baia Mare. 

Liberalii mai arată că vor continua să facă opoziție constructivă la nivelul Consiliului Local, susținând proiectele care vizează dezvoltarea orașului și asigurarea unor condiții decente de trai pentru băimăreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare