marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Ministrul Sănătăţii: Peste 600 de milioane de lei investiţi în infrastructura medicală din Bihor

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că peste 600 de milioane de lei sunt investiţi în infrastructura medicală din Bihor. El precizează că ministerul susţine partenerii locali care au vocaţia construcţiei unui sistem de sănătate performant pentru comunitatea pe care o reprezintă.

”Peste 600 de milioane de lei investiţi în infrastructura medicală din Bihor. 33 mililoane lei finanţare de la Ministerul Sănătăţii pentru achiziţionarea de echipamente medicale, 22 mililoane lei din PNRR pentru extinderea şi dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală şi amenajarea unui Centru Regional de formare pentru personalul medical, 4 mililoane lei din PNRR pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Orăşenesc Aleşd; 32 milioane lei din PNRR pentru reabilitarea şi dotarea a 103 cabinete de medicină de familie; 18 milioane lei din PNRR pentru extinderea şi modernizarea Spitalului de Psihiatrie din Ştei; 540 mililoane de lei din PNRR pentru construirea şi dotarea unui corp nou de clădire destinat secţiilor de boli infecţioase şi pneumologie în Oradea; 6 mililoane de lei din PNRR pentru digitalizarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor şi a Direcţiei de Sănătate Publică Bihor”, anunţă ministrul Sănătăţii pe Facebook.

Alexandru Rafila precizează că ”Ministerul Sănătăţii susţine partenerii locali care au vocaţia construcţiei unui sistem de sănătate performant pentru comunitatea pe care o reprezintă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare