sâmbătă | 6 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Gălățenii care vor loc de parcare trebuie să îl solicite exclusiv online

Primăria municipiului Galați va derula, la începutul lunii februarie, o nouă sesiune de atribuire a locurilor de parcare rezidențiale și va lua în calcul doar cererile depuse exclusiv online.

Cei interesați vor putea să facă rezervare exlusiv online pentru obținerea unui loc de parcare în zonele 1 A, B, C – Micro 21, 2A – Micro 20, 3B – Micro 19, 8B – Micro 39, 9C – Țiglina I, 10 A, B – Țiglina II și 19 A – Mazepa II, a anunțat primăria Galați.

„Precizăm că acțiunea de rezervare a locului de parcare nu este decisivă pentru atribuirea locului de parcare”, precizează primăria.

Condiții severe pentru un loc de parcare

Rezervarea și atribuirea locurilor de parcare din parcările de domiciliu/reședință se poate realiza doar de către cei cu domiciliul/reședința în municipiul Galați, în zona de deservire a parcării, care îndeplinesc cumulat mai multe condiții.

Aceste condiții sunt posesia unui autovehicul, lipsa datoriilor către bugetul local (inclusiv amenzi contravenționale) și solicitarea online a locului de parcare.

De asemenea, autovehiculul trebuie să fie cu Inspecția Tehnică Periodică (ITP) și asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) valabile la data depunerii cererii, să fie declarat și înregistrat în evidențele fiscale ale Primăriei Municipiului Galați, fără obligații de plată.

Perioada de rezervare este între 4 și 7 februarie, iar perioada de încărcare a documentelor între 7 și 17 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare