sâmbătă | 13 aprilie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Cum a mobilizat vizita FMI în România postacii PSD | Liderii partidului și filialele au postat la indigo pe Social Media

Vizita delegației Fondului Monetar Internațional în România, începută luni, 29 ianuarie, care se va întinde până pe 1 februarie, a agitat spiritele în PSD. La semnalul Simonei Bucura Oprescu, ministru al Muncii, numită de același partid, liderii din teritoriu s-au activat instantaneu și au rostogolit mesajul acesteia în postări Social Media.

Sub-prefectul Județului Arad, Marius Sulnicean a fost printre cei mai activi, postând pe pagina sa de Facebook un mesaj în care nota aceeași sintagmă utilizată de Simona Bucura Oprescu: „Vizita delegației FMI în România va fi una de rutină, pentru consultări uzuale în privința indicatorilor macroeconomici, așa după cum prevede statutul FMI. Nu se pune în niciun fel problema vreunei măsuri restrictive în urma discuțiilor și cu atât mai puțin a vreunui acord. Trebuie subliniat cu toată tăria: Guvernul României are deplina libertate de acțiune în privința politicilor asumate potrivit legii bugetului de stat pe 2024 și a indicatorilor de performanță aferenți”

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid029ZDiEcHm3cqjnzPTZ5dovkJUBnNUQAyQf7USqQDy7N2wKhk3a5hoXZvFiZJiw5xil&id=100008359606949

Liderul PSD Arad a continuat postarea cu un text în care a reamintit „datele esențiale ale Bugetului 2024.

Mesajul său a fost apoi rostogolit de paginile filialelor locale ale PSD – Fantanele, Seleus, Târnova, Zabrani și multe altele.

Nici filiala PSD Călărași nu s-a lăsat mai prejos, iar social-democrații de acolo au distribuit și ei același mesaj, tras la indigo.

https://www.facebook.com/PSDMunicipiulCalarasi/posts/pfbid02wGWj9YMHEa2jX3YCYh3rCkD6F4tNMyy5rjm2Xjz1Qogh1mxW5JDqYsKXarzeCVMEl

Un alt lider pesedist care a ținut să fie parte din festivalul postărilor este fostul primar al Municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

https://www.facebook.com/GenoiuMihail/posts/906021167554001?ref=embed_post

Context

O misiune a Fondului Monetar Internaţional, condusă de Jan Kees Martijn, a sosit luni la Bucureşti, pentru a analiza recentele evoluţii economice şi financiare şi pentru o revizuire a prognozelor macroeconomice.

Potrivit anunțului FMI, redat de Agerpres, „O misiune FMI, condusă de Jan Kees Martijn, va vizita Bucureştiul din 29 ianuarie până la 1 februarie 2024 pentru o vizită cu caracter obişnuit. Echipa Fondului va analiza recentele evoluţii economice şi financiare şi va realiza o actualizare a perspectivelor macroeconomice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare