marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Șantier nou într-unul dintre orașele importante din Vestul țării | Locuitorii vor fi afectați în următoarele 3 luni

Următoarele 3 luni, locuitorii unui important oraș din Vestul României vor fi afectați de lucrările de modernizare a două străzi. Primăria investește peste 2.5 milioane de lei, iar banii merg către o singură companie care va efectua lucrările.

Străzile Vincent van Gogh și Tompa Mihály din partea de sud a Municipiului Oradea vor intra într-un amplu proces de modernizare, termenul de execuție pentru ambele străzi fiind de trei luni. Motivația autorităților pentru demararea lucrărilor constă în starea de uzură și de degradare a arterelor, carosabilul fiind nemodernizat, neexistând trotuare sau sistem de colectare a apelor pluviale.

Lucrările sunt executate de S.C. Dumexim S.R.L, termenul de execuție pentru ambele străzi fiind de trei luni. Lungimea totală a celor două străzi este de 862 m.

Valoarea contractului de execuției pentru strada Vincent van Gogh este de 1.251.338 lei, iar pentru Tompa Mihály de 1.277.240 lei.

În prima etapă se execută decopertări și lucrări de canalizare pluvială, după care se va trece la realizarea terasamentelor, amenajarea carasobilului, a accesurilor la proprietăți și a trotuarelor. După finalizarea acestora, va începe asfaltarea propriu-zisă.

https://www.facebook.com/PrimariaOradea/posts/783016397190120?ref=embed_post

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare