marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Atenție, nu deranjați! Nicușor Dan face administrație

Băi nene, ce oameni! Cum mama naibii s-or fi gândit ei să scurteze mandatele primarilor, cu ideea aia de comasare a alegerilor locale cu alea europene? O tâmpenie! Nu, că nu e chestie de buget! E clar! Eu zic că e totul o mare conspirație făcută să-i taie elanul muncitoresc lui Nicușor Dan, edilul minune al Capitalei, exact acuma, da’ fix acuma când intrase și el în viteza a patra cu șmotruiala prin București. Sabotaj pe față, că pe dos oricum se sabotează Nicușor singur! Nu are nevoie de alții, doar se știe.

Așa, bun, și să revin la idee. Citesc la agenție, da, chiar la aia mare, Agerpres, că edilul nostru plânge de sare cămașa de pe el cum că nenorociții ăia vor comasări și fac tot felul de planuri diabolice, ca să-i scurteze lui mandatul, să-l facă mic, da’ mic de tot, exact acuma când el era neatent și dădea la lopată să ducă Bucureștiul pe noi culmi. Că, zice Nicușor, până acuma nu a prea avut el vreme de primărie. Era ocupat cu număratul datoriilor, al banilor, sau ceva de genul ăsta. ” Eram în forţă să fac administraţie şi iar să fac campanie?”, zice edilul. Curat-murdar, băi nene!

Și, toate ca toate, dar ăștia de vor comasări au băgat groaza în edil, că acuma bietul de el nu se mai poate concentra, nu mai știe unde a rămas cu număratul datoriilor și, la naiba, iar trebuie să o ia de la început, că a pierdut șirul. Eu vă spun clar: ăștia îi vor răul lui Nicușor! Cum puteți, măi nenorociților, să-i faceți așa ceva? Acuma, când omul era așa de pornit să facă administrație, să facă tot, dar tot ce trebuie pentru ca Bucureștiul să iasă campion pe sate, în toate întrecerile europene! Uite ce zice: ”Legat de scurtarea mandatului… Eu, personal, m-am îngrozit”. Vedeți, băi, nasolilor, ce-i faceți? L-ați îngrozit! Nu mai poate dormi noaptea, doar ziua, și asta poate duce la tot felul de alte boli. Ce, nu știți? Eu vă spun așa la toți ăștia care aveți idei crețe cu comasări de alegeri: să vi le băgați undeva! Păi nu vedeți unde duc ideile astea? Edilul se îngrozește, băi nenorociților care sunteți! Și dacă se îngrozește, e foarte rău! Băi, dacă se îmbolnăvește omul? Dacă ajunge, Doamne ferește, să se caute pe la doctori? Păi ce, băi, ne permitem noi să stăm fără Nicușor? Credeți că așa se conduce Bucureștiul?

Hai, băgați-vă mințile în cap, până nu e prea târziu. Nu, nu târziu ăla de umblă cu matrioșka în desagă…târziu așa, în general! Vă rog eu frumos, lăsați edilul să se concentreze, să muncească, să dea la lopată. Era și el în vână acuma, apăsa pedala de accelerație ”în forță” și voi veniți cu tâmpenii din astea? Vă rog eu cât se poate de frumos: faceți liniște, că Nicușor Dan face administrație. Gata, hai, fiecare la scara lui, băieți, și la loc comanda cu comasările. S-a înțeles?

PS. Acesta este un pamflet. Luați cu croissant, la cafeaua de dimineață 🙂

Foto: Facebook, Nicușor Dan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare