marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Oportunitățile de investiții în Regiunea Vest, aduse în atenția mediului de business din Luxemburg

Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest, a prezentat oamenilor de afaceri din Luxemburg care sunt principalele oportunități de investiții în Regiunea Vest, în cadrul evenimentului „Business Opportunities in Romania”, organizat de Camera de Comerț a Luxemburgului și Ambasada României în Luxemburg.

În cadrul panelului de discuții referitor la înțelegerea contextul economic și oportunităților de afaceri din România, Sorin Maxim a pus accent pe Regiunea Vest, care se remarcă prin potențialul său de creștere în condițiile programelor de dezvoltare finanțate prin fonduri europene; și prin atractivitatea pentru investitori străini.

Evenimentul, care s-a bucurat de participarea E.S. Livia Rusu, ambasadoarea României în Luxemburg și a lui Doru-Claudian Frunzulică, vicepreședintele Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, se încadrează într-un context mai larg și a pus Regiunea Vest pe harta misiunii economice a Luxemburgului, care va continua în România, în toamna acestui an.

Continuă și „misiunea” ADR Vest, în Luxemburg. Mâine, Sorin Maxim va avea o întâlnire la Ministerul Economiei din Luxemburg cu reprezentanții Agenției de Inovare de aici, pentru a prelua prelua modele de bune practici și servicii de inovare care pot fi replicate în Regiunea Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare