vineri | 12 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Caracalenii vor avea sistem de iluminat public modernizat

Primăria Caracal va aloca aproape cinci milioane de lei pentru lucrări de modernizare și extindere a sistemului de iluminat public în vederea creșterii eficienței energetice.

„Trecem la implementarea proiectului prin care am accesat finanțare nerambursabilă prin Administrația Fondului pentru Mediu în valoare de 4.945.015 lei pentru a schimba iluminatul public”, a anunțat primăria.

Vor fi montate 2.040 corpuri de iluminat LED cu eficienţă ridicată, puncte de aprindere, cutii de distribuţie, cutii de trecere, linii electrice de joasă tensiune subterane sau aeriene, fundaţii, stâlpi, elemente de susţinere a liniilor, instalaţii de legare la pământ, console, accesorii, conductoare, izolatoare, cleme, armături,echipamente de comandă, automatizare şi măsurare utilizate pentru iluminatul public.

”Urmărim să reducem costurile cu plata facturilor la energie electrică dar și să extindem rețeaua în  zone insuficient luminate.Ne preocupă creșterea confortului și sentimentului siguranței cetățeanului pe timp de seară sau noaptea când străzile trebuie să fie luminate suficient. Descurajăm astfel infracționalitatea pe timp de noapte”, a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare