marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primăria Focșani cumpără tablete și calculatoare noi pentru școlile din oraș

Primăria Focșani cumpără table interactive și calculatoare noi pentru școlile din oraș. În total, vor fi dotate cu astfel de echipamente digitale 422 săli de clasă și 25 laboratoare de informatică.

”Calculatoarele și celelalte echipamente digitale ar putea ajunge la unitățile școlare până în luna octombrie, dacă nu vor fi contestații care să întârzie procedura de achiziție publică”, potrivit primăriei.

Echipamentele urmează să fie achiziționate în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Municipiul Focșani” finanțat prin Planul Național de Redresare și Rezistență (PNRR), componenta C:15 Educație.

În prezent, primăria are în evaluare trei oferte. Valoarea totală a finanțării asigurate din PNRR pentru această investiție este de 10,09 milioane lei.

„După ce vom finaliza achiziția și va fi semnat contractul, operatorul economic va avea la dispoziție un termen de maxim 6 luni de zile pentru a livra produsele”, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare