vineri | 12 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primăria Capitalei pune în circulație noi troleibuze

Primăria București pune în circulație primele troleibuze Solaris din cele 100 achiziționate cu fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului pentru Mediu.

„6 noi troleibuze vor circula pe linia 93 – de la Valea Argeșului până la Gara de Nord, iar de luni alte 9 mijloace de transport noi vor intra și pe linia 61, care leagă cartierul Militari de Piața Rosetti. Până la 1 martie vom avea 30 de troleibuze în circulație”, a spus primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Troleibuzele Solaris au o lungime de 12 metri, aer condiționat, rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă, podea coborâtă, prize pentru încărcarea dispozitivelor mobile ale călătorilor, computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS și comunicare online, sistem de informare audio-video și sisteme de numărare a călătorilor.

Totodată, aceste troleibuze au o autonomie de 20 kilometri, având funcția de autobuz pe trasee neelectrificate, iar conectarea/deconectarea la/de la rețeaua electrificată se face autonom, din cabina șoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare