vineri | 12 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Quartz Matrix va dota cu echipamente digitale două școli

Firma Quartz Matrix SRL Iași va dota cu echipamente digitale două școli din Miroslava și Cornești. Valoarea contractului este de 900.000 de lei.

„În următoarele două luni laboratoarele de informatică și sălile de clasă de la cele două unități de învățământ vor fi dotate cu 30 de table interactive (cu suport aferent), 71 de laptopuri, 30 de sisteme de sunet, 30 de multifuncționale (dintre care două vor fi multifuncționale A3), 30 de camere videoconferință, 2 routere Wi-Fi și 28 de scanere portabile”, a anunțat primăria Miroslava.

În scurt timp va fi lansată și licitația privind achiziția de mobilier și materiale didactice pentru cele două școli gimnaziale.

Fondurile pentru acest proiect sunt asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), cererea de finanțare depusă de primărie fiind aprobată în iunie 2023.

Valoarea proiectului este de 1,3 milioane de lei, durata sa de implementare fiind de 17 luni.

La finalul proiectului vor fi dotate două laboratoare de informatică și 28 de săli de clasă cu echipamente digitale pentru organizarea învățării în mediul virtual, cinci săli de clasă cu mobilier și materiale didactice, un laborator de științe cu mobilier și materiale didactice și două cabinete școlare (cabinete asistență psihopedagogică) cu mobilier și materiale didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare