sâmbătă | 6 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Iașiul primește bani de la stat prin programul Anghel Saligny

Municipiul Iași va primi de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, fonduri pentru două mari proiecte de infrastructură.

„Iată că Programul «Anghel Saligny» vine cu alocări financiare substanțiale pentru proiecte foarte importante pentru comunitățile din întreaga țară. În ceea ce privește orașul nostru, cele două proiecte vin să răspundă nevoilor și așteptărilor a zeci de mii de ieșeni care locuiesc sau muncesc în zonele Bucium și Dancu”, a declarat primarul Iașiului.

Primarul Mihai Chirica și ministrul Adrian-Ioan Veştea au semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, un contract de finanțare a proiectului de modernizare a străzii Aurel Vlaicu. Proiectul are o valoare totală de 16,1 milioane de lei.

Prin acest program guvernamental municipalitatea ieșeană va primi fonduri și pentru proiectul „Reparații capitale infrastructură pasaj superior Socola”, care beneficiază de o finanțare de la bugetul de stat de 37,3 milioane de lei.

„Dacă lucrările la strada Aurel Vlaicu au fost finalizate în urmă cu peste doi ani, lucrările de modernizare a Pasajului Socola au fost încredințate prin licitație și vor începe în curând. Mulțumesc Guvernului României și, în mod particular, domnului ministru Adrian-Ioan Veștea pentru acest sprijin și am încredere că buna colaborare va continua în beneficiul comunității ieșene”, a adăugat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare