marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primăria Sectorului 6 va aloca în acest an 470 milioane de lei pentru anveloparea unor blocuri

Primăria Sectorului 6 din Bucuești va aloca în acest an 470 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor blocuri, dar ia în calcul suplimentarea acestei sume din cauză că anveloparea acestor imobile este extrem de scumpă.

„În ceea ce privește anveloparea blocurilor, lucrările sunt extrem de scumpe, de aici și valoarea mare a investițiilor pe care trebuie să le facem. Pe lângă suma de 470 de milioane de lei, suntem pregătiți să mai accesăm și alte linii de finanțare, astfel că vom avelopa și mai mult”, a declarat edilul Sectorului 6.

În acest an, bugetul Sectorului 6 va merge cu precădere, la reabilitarea termică a blocurilor (470 de milioane de lei), Educație (391 milioane lei), parcări și reabilitarea sistemului rutier (235 milioane lei), amenajarea de spații verzi, fazele ulterioare ale Parcului Liniei și viitorul parc Lacul Morii (172 milioane lei) și la construirea de străzi noi.

Suma de 470 de milioane de lei, alocată în 2024 pentru reabilitarea blocurilor, este dublă față de propunerea de buget de anul trecut (216 milioane de lei).

Majoritatea banilor provin de la bugetul local și subvenții de stat, 104 milioane provin din PNRR și 27 de milioane din credit extern.

50 de blocuri sunt în prezent în lucru, unele aproape finalizate; în curând încep lucrările la alte câteva zeci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare