sâmbătă | 13 aprilie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primăria Constanța dărâmă o creșă pentru a face o parcare

Primăria Constanța dărâmă o creșă pentru a face o parcare și spune că are în lucru documentații pentru construirea a șase parcări etajate, la care se adaugă alte parcări mici ce vor fi amenajate în diferite zone ale orașului.

„În privința demolării Creșei nr. 6, clădirea este nefuncțională de peste 15 ani și se află într-o stare deplorabilă. De-a lungul ultimilor ani s-au căutat mai multe soluții pentru reabilitarea și consolidarea acesteia. Au fost realizate expertize, în speranța că imobilul poate fi reabilitat. Rezultatul însă a fost mereu același: clădirea nu poate fi reabilitată, iar soluția cea mai eficientă atât din punct de vedere financiar, cât și al siguranței este demolarea”, a anunțat primăria.

În plus, terenul are o suprafață de 2.037 metri pătrați și nu poate fi utilizat pentru construirea unei creșe care are nevoie de minimum 2.525,84 metri pătrați.

Totodată, municipalitatea caută să identifice noi terenuri pe care să poată fi construite creșe. Din aceste motive s-a optat pentru construirea unei parcări, zona fiind deficitară la acest capitol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare