sâmbătă | 18 mai 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Rectorul Universității din Petroșani revine în politică și candidează din partea PSD pe lista de consilieri locali

Rectorul Universității din Petroșani se alătură echipei social-democrate din oraș condusă de primarul în funcție, Tiberiu Iacob-Ridzi, el regăsindu-se și pe lista de consilieri locali ai partidului.

Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele interimar al organizației social-democrate din Petroșani, continuă întărirea echipei PSD din municipiu, reușind să aducă de partea sa oameni de valoare. Luni, 15 aprilie, Sorin Radu, rectorul Universității din Petroșani, dar și scriitorul Valeriu Butulescu, s-au alăturat echipei. Ei vor ocupa și poziții pe lista consilierilor locali.

„Îi am alături de mine pe domnul rector al Universității din Petroșani, Sorin Radu, și pe dl. Valeriu Butulescu. De astăzi dumnealor s-au înscris în PSD și vor face parte din echipa PSD în consiliul local. Este o onoare pentru mine, faptul că cei doi au acceptat să se înscrie în PSD și să se alăture echipei PSD pentru alegerile care vor urma în data de 9 iunie”, a spus Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele interimar al PSD Petroșani.

Revenirea lui Sorin Radu în viața politică se întâmplă după mai bine de 4 ani în care rectorul a ales să se dedice în totalitate mediului academic și dezvoltării vizibilității universității pe plan mondial. Sorin Radu a mai fost parte a vieții politice din Valea Jiului, dintotdeauna la PSD.

„Poate pare o surpriză faptul că m-am reînscris în PSD după 4 ani. N-am trecut la un alt partid. Am revenit la PSD în urma discuțiilor avute cu domnul primar și cu alți colegi, că universitatea nu trebuie să fie doar o voce care să coaguleze eforturile din Valea Jiului pentru proiecte mari, ci ea trebuie să aibă un rol și în dezvoltarea unor proiecte care să vizeze, în primul rând, municipiul Petroșani, pentru că aici trăim și ne desfășurăm activitatea marea majoritate a cadrelor didactice, personalului administrativ și a studenților. Am conștientizat că nu pot face parte din consiliul local, dacă nu am această apartenență la PSD, pentru că trebuie să gândim împreună și să avem poate o consultare mai largă atunci când propunem proiecte, sau le validăm în CL. Cum am fost totdeauna la PSD și cunosc marea majoritate a celor care sunt și care au venit în PSD, consider că o echipă a PSD-ului valoroasă poate dezvolta proiecte valoroase pentru Petroșani”, a spus Sorin Radu, candidat la CL Petroșani din partea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare