sâmbătă | 18 mai 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Se prelungeşte perioada de consultare publică pentru noul PUG al Sibiului

Noul Plan Urbanistic al Sibiului parcurge perioada de consultări publice, stabilită pentru 4 martie – 17 aprilie. În această perioadă, cei interesaţi au putut consulta pe site sau în sala expoziţională a Primăriei documentaţiile şi au avut posibilitatea să trimită propuneri de îmbunătăţire sau întrebări pentru lămurire. De asemenea, Primăria Sibiu a organizat 4 sesiuni de consultare cu principalele categorii de factori interesaţi: arhitecţi şi urbanişti, reprezentanţi din industrie, comerţ şi dezvoltare imobiliară, cetăţeni, ONG-uri şi reprezentanţi din HoReCa.

Dat fiind faptul că interesul sibienilor pentru acest plan strategic rămâne ridicat, Primăria Sibiu, împreună cu asocierea de firme specializate care actualizează Planul Urbanistic General, au decis prelungirea termenului de consultare publică.

Astfel:

– Chestionarul electronic general de consultare a publicului mai poate fi completat până în data de 30 aprilie. Acesta poate fi găsit aici: https://survey.alchemer.eu/s3/90680870/Chestionar-evaluare-PUG-Sibiu Până în prezent, chestionarul a fost completat de 1.210 persoane.

– De asemenea, cei interesaţi pot transmite în continuare propuneri pe adresa Primăriei Sibiu – pms@sibiu.ro sau fizic, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primăriei, până în data de 30 aprilie

– Planşele noului PUG expuse în sala expoziţională a Primăriei Sibiu vor putea fi consultate până în data de 30 aprilie de către cei interesaţi

– Ghişeul de informare pentru cetăţeni deschis în sala expoziţională va rămâne deschis şi joi, 18 aprilie, între orele 17.00 şi 19.00.

Actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Sibiu este realizată de Asocierea SC Daedalus Proiect Sibiu/ Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu – Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză şi Consulting Bucureşti / SC Intergraph Computer Services SRL, contractată de Primăria Sibiu în acest scop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare