sâmbătă | 18 mai 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Sub egida Comitetului European al Regiunilor, CJ Timiș își propune organizarea unei serii de dialoguri locale cu cetățenii pe teme specifice Uniunii Europene

În contextul plin de provocări și amenințări la adresa stabilității Uniunii Europene, lectorii invitați își propun să arate că există o alternativă sănătoasă pentru Europa, creșterea coeziunii și a implicării cetățeanului european, nu dezbinarea. Acest scenariu se va dezbate într-un schimb de idei interactiv, în care vor fi împărtășite curiozitățile, cunoștințele și ideile cu privire la drepturile și obligațiile cetățeanului în Uniunea Europeană. 

Evenimentul „Europa pentru tineri. Viitorul la timpul prezent” va avea loc vineri, 19 aprilie 2024, între orele 14:00 – 16:30, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. Formatul este de dialog cu și despre tineri, un segment al populației insuficient motivat sau informat asupra importanței cetățeniei europene. 

Gazda evenimentului este Alin-Adrian NICA, președinte al Consiliului Județean Timiș și al Delegației României la Comitetul European al Regiunilor, alături de Andreea OANCE, moderator, jurnalist Allgemeine Deutsche Zeitung für Rumänien și realizator al emisiuni West City Radio.

Invitați la dialog sunt: 

•  Dominic-Samuel FRITZ, primar al Municipiului Timișoara;

•  Diana Anda BUZOIANU, deputat în Parlamentul României; 

•  Alma PAP, coordonator Centrul de informare Europe Direct Timișoara; 

•  Prof. univ. dr. Silviu ROGOBETE, Universitatea de Vest din Timișoara.

Intrarea este liberă, destinată tuturor celor interesați și se face pe bază de înscriere scanând codul QR din afiș, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare