sâmbătă | 18 mai 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Violeta Ţăran, declarată „Primar de 7 stele” de Asociaţia Comunelor din România: „Împreună cu localnicii, am reconstruit din temelii comuna Berchişeşti!”

Reuşita vine ca o recunoaştere şi apreciere a eforturilor şi realizărilor remarcabile ale unui primar în administraţia publică locală.

”Acest trofeu, pe care-l dedic tuturor locuitorilor din comuna Berchişeşti, reprezintă confirmarea contribuţiei semnificative a unui primar în dezvoltarea comunităţii sale, în implementarea proiectelor de interes local şi în promovarea bunăstării şi progresului în comuna pe care o conduce. Este un semn de apreciere a liderului local pentru munca sa dedicată şi pentru impactul pozitiv pe care l-a avut în comunitate.”, a tarnsmis Violeta Ţăran într-un comunicat de presă.

Prin acordarea acestui titlu, Asociaţia Comunelor din România recunoaşte şi apreciază nu doar munca şi realizările mele ca primar, ci şi susţinerea şi încrederea pe care oamenii din comunitate i-au acordat-o. Este o dovadă de recunoştinţă pentru angajamentul şi implicarea în slujba comunităţii, dar şi pentru relaţia de încredere şi colaborare pe care a construit-o de peste 20 de ani cu locuitorii comunei.

Forul de conducere al comunelor din România a apreciat aşa cum se cuvine lucrurile nemaipomenite realizate în Berchişeşti de către administraţia publică locală, în strânsă colaborare cu localnicii.

Succesele obţinute reflectă eforturile colective şi angajamentul pentru dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a situaţiei economico-sociale a comunei, precum şi a vieţii celor care trăiesc în Berchişeşti. Realizările remarcabile sunt rezultatul unei echipe unite, iar implicarea şi sprijinul oamenilor din comunitate au jucat, fără îndoială, un rol crucial în aceste reuşite.

”Reconstrucţia unei comune din temelii este o realizare impresionantă şi un simbol al perseverenţei şi determinării tuturor de a realiza schimbări pozitive, fundamentale, în comunitatea noastră. Astfel de eforturi necesită o viziune puternică, planificare strategică şi, desigur, implicarea activă şi sprijinul locuitorilor. Prin reconstrucţia comunei Berchişeşti, am creat nu doar îmbunătăţirea esenţială a infrastructurii publice, la toate nivelurile, ci şi o bază solidă pentru dezvoltarea socio-economică şi pentru creşterea calităţii vieţii locuitorilor.

Le mulţumesc din suflet locuitorilor noştri pentru această realizare remarcabilă şi pentru transformarea comunei într-un loc mai bun şi mai prosper pentru toţi!”, a mai spus Violeta Ţăran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare