sâmbătă | 18 mai 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Anveloparea unui bloc din sectorul 6 costă peste 1 milion de euro

Primăria Sectorului 6 din București spune că o finanțare nerambursabilă de peste 82,5 milioane de lei, de la Ministerul Dezvoltării, prin „Programul național multianual privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe”.

Cu acești bani primăria spune că va putea reabilita termic 15 blocuri.

„Încă o reușită în domeniul anvelopării blocurilor de locuințe! Avem bani pentru încă 15! Și nu din bugetul local. Am aplicat și, da, astăzi am primit. Acest lucru ne permite să dăm în lucru încă 15 blocuri, în ordinea listei publicate pe site”, potrivit unui anunț postat pe Facebook.

La nivel național, ministerul a alocat, în total 331 de milioane de lei, din care Sectorul6 a obținut cea mai mare sumă.

Primăria adaugă că alte 150 de milioane de lei îi va obține printr-un împrumut rambursabil, aprobat luna trecută printr-o hotărâre de Consiliu Local. Acești bani vor asigura anveloparea a 50 de imobile.

Potrivit bugetului aprobat în urmă cu două luni, cei mai mulți bani din investițile de anul acesta din Sectorul 6 merg către anvelopările de blocuri, respectiv 470 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare