Tot mai mulți oameni reclamă reapariția câinilor vagabonzi pe străzile orașelor sau satelor în care locuiesc. Dincolo de eterna dilemă „cine e de vină”, acești câini probabil că au și un rol electoral.
Cea mai recentă decizie a Biroului Politic Permanent al PNL, care i-ar obliga pe liderii de partid să-și asume candidatura la președinția Consiliului Județean de unde provin sau la primăria municipiului reședință de județ ține în joc de glezne mai mulți lideri ai partidului. La Caraș-Severin, fostul Ministru de Interne, Marcel Vela, păstorește filiala PNL, însă pare să interpreteze decizia de la centru în notă personală și pasează responsabilitatea unei candidaturi la șefia CJ Caraș-Severin către Romeo Dunca, cel care ține și în prezent frâiele județului.
Băi nene, ce oameni! Cum mama naibii s-or fi gândit ei să scurteze mandatele primarilor, cu ideea aia de comasare a alegerilor locale cu alea europene? O tâmpenie! Nu, că nu e chestie de buget! E clar! Eu zic că e totul o mare conspirație făcută să-i taie elanul muncitoresc lui Nicușor Dan, edilul minune al Capitalei, exact acuma, da' fix acuma când intrase și el în viteza a patra cu șmotruiala prin București.
Cu ocazia evenimentului, spitale, policlinici, companii și profesioniști din domeniul medical din România și Republica Moldova au posibilitatea de a interacționa direct cu lideri de piață din Germania, pentru a explora împreună noi tehnologii și pentru a dezvolta parteneriate benefice pentru toate părțile implicate.
Daniel Tudorache a fost condamnat miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la trafic de influenţă în "Dosarul diamantelor".
NA a deschis un dosar în care se fac cercetări privind modul în care o angajată a Primăriei Bacău a ocupat un apartament de serviciu pe care municipalitatea îl deţine în centrul oraşului.
Primăria Constanța spune că ar construi mai multe creșe, dar nu găsește terenuri disponibile, iar legislația aferentă a fost modificată de mai multe ori, ceea ce îngreunează și mai mult edificare unor astfel de clădiri.
Centrul Național de Monitorizare a Riscurilor din Mediul Comunitar (CNMRMC) a derulat în 2022 aproape două milioane de analize privind calitatea apei la nivel național, din care a reieșit că șapte județe din România au cea mai bună apă potabilă. În același timp, în unele dintre aceste județe se înregistrează și cele mai mari costuri ale apei potabile.
Galațiul va avea peste 159 de noi stații pentru încărcarea mașinilor electrice, care se vor adăuga celor 46 de unități existente. Prețul unei stații trece de 24.000 de euro.