vineri | 12 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primarul municipiului Mediaş: 70% din bugetul acestui an este îndreptat spre capitolul investiţii, reparaţii şi lucrări de reparaţii

Marţi, 6 februarie 2024, consilierii locali medieşeni au aprobat bugetul local al municipiului Mediaş, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local, desfăşurate în Sala Mare de Şedinţe, cu începere de la ora 16:00. De asemenea, conform prevederilor legale, a fost organizată, în data de 23 ianuarie 2024 şi o dezbatere publică a proiectului bugetului local aferent anului curent.

Pentru anul 2024, bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Mediaş este în valoare de 357.945,99 mii lei. Întregul buget al municipiului Mediaş va putea fi consultat pe site-ul municipalităţii – www.primariamedias.ro, accesând secţiunea Informaţii Publice – Informaţii financiare – Buget – Buget Aprobat 2024.

„Aprobarea bugetului pe anul 2024, asigură, în opinia mea, buna funcţionare a tuturor serviciilor şi a societăţilor comerciale înfiinţate de către Consiliul Local. Astfel, vom continua în acest an programele de investiţii începute în anii anteriori, dar în acelaşi timp vom începe şi investiţii noi. Fac precizarea că peste 70 la sută din bugetul oraşului este îndreptat spre capitolul investiţii, reparaţii şi lucrări de reparaţii. Aşa cum am promis, atât persoanele vârstnice cât şi elevii vor beneficia de gratuităţi pe mijloacele de transport ale societăţii Meditur. Am alocat fonduri pentru susţinerea activităţii Spitalului Municipal, a instituţiilor de învăţământ şi nu în ultimul rând pentru a susţine activităţile sportive şi culturale pe parcursul întregului an. Profit de ocazie pentru a le mulţumi consilierilor Partidului Naţional Liberal pentru că au votat proiectul de buget local pe care l-am propus pentru anul 2024”, a declarat primarul municipiului Mediaş, dl. Gheorghe Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare