marți | 16 iulie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Dominic Fritz elimină 51 de posturi din primăria Timișoara | Angajații sunt examinați

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă o reorganizare a activităţii instituţiei, care va duce la eliminarea a 51 de posturi. În serviciile unde numărul de angajaţi este mai mare decât posturile aprobate se susţine concurs, iar un angajat a fost prins cu casca în ureche, deşi întrebările erau elementare.

”Am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeţi în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei). Angajatul simţea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum «enumeraţi 5 drepturi şi libertăţi fundamentale din Constituţie» sau «enumeraţi un punct tare şi un punct slab în activitatea biroului din care faceţi parte»”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul din Timişoara anunţă că a început o reorganizare majoră în primărie prin care se elimină 51 de posturi.

”Acolo unde în aceeaşi echipă au rămas mai puţine posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trişat, iar doi n-au ştiut să răspundă la cele mai simple întrebări.

Am fost acuzat că elimin în baza unor criterii politice valoroşii oameni aduşi de fosta administraţie. Adevărul este că mă revoltă că trebuie să plătesc nişte oameni care îşi bat joc de salariul pe care îl primesc din banii munciţi de toţi timişorenii”, a mai transmis primaruk.

Acesta afirmă că ”sunt mulţi oameni faini, harnici şi performanţi în primărie care au o pasiune pentru Timişoara”.

”Sunt mândru de ce am reuşit împreună cu ei, în ciuda tuturor încercărilor de a ne bloca. Din respect pentru ei şi pentru cetăţenii Timişoarei nu poate fi loc în primărie pentru tupeişti habarnişti de-ţi dai cu capul de pereţi”, a mai afirmat Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare