sâmbătă | 13 aprilie 2024
spot_imgspot_img

Top 5 săptămânal

Alte Știri

Primăria Bacău va steriliza câini gratuit

Primăria Bacău va începe în 29 martie prima campanie de sterilizare gratuită a câinilor din acest an și va aloca și zece tone de mâncare pentru câinii cazați într-un adăpost deținut de instituție.

„Achiziția de hrană uscată și umedă demarată de Primăria Municipiului Bacău la finele lui 2023 s-a concretizat. S-au livrat cele 10 tone de hrană uscată și s-au depozitat în condiții optime în containerele achiziționate special pentru acest lucru”, a anunțat primăria.

Mâncarea câinilor va fi livrată de Agricola Bacău.

Grijă maximă pentru animale

Anul trecut, în sala de operații a Adăpostului Primăriei Municipiului Bacău au fost sterilizați gratuit peste 400 de câini.

Separat, Primarul Municipiului Bacău a semnat și un contract de achiziție hrană proaspătă de la partenerul adăpostului, Agricola Bacău, cei care susțin de ani de zile, cu titlu gratuit, câinii din Adăpostul Primăriei Bacău.

De asemenea, recent a fost primită o donație de două tone hrană uscată din partea unei asociații.

Primăria a comandat un container dedicat puilor de câine și care va fi prevăzut cu încălzire cu termostat, chiuvetă, instant pentru apă caldă, ferestre tip termopan, prize și corpuri de iluminat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populare